Wie zijn wij?

Met De Heer Medicom kiest u voor een professionele partner met al ruim 40 jaar ervaring in de zorgsector. Wij onderscheiden ons met name door onze expertise op het gebied van de ontwikkeling en implementatie van innovatieve zorgdomotica-oplossingen.
Systeemintegratie is daarbij het sleutelwoord. Dat wil zeggen dat onze geavanceerde oplossingen op een inventieve wijze kunnen worden gekoppeld op één platform.

Op deze manier dragen wij bij aan meer zekerheid en veiligheid binnen de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, GGZ en ziekenhuiszorg.

Contact

Zorgdomotica platform

De Heer Medicom is al ruim 40 jaar actief als ontwikkelaar en producent van zorgdomotica- systemen. In de loop der jaren zijn meerdere generaties apparatuur ontwikkeld.
Uitgangspunt bij deze ontwikkeling is altijd geweest dat de techniek in dienst moet staan van de mens en niet andersom.

Het platform

Het ANC7000 zorgdomotica platform is het centrale open platform van De Heer Medicom waarop het volledige zorgsysteem is gebaseerd . Dit platform zorgt voor de binnenkomst, verdeling, afhandeling en registratie van alle meldingen of hulpvragen van bewoners c.q. cliënten/patiënten.

Eigen ontwikkelafdeling

De Heer Medicom beschikt over een eigen ontwikkelafdeling. De soft- en hardware van onze systemen zijn geheel in eigen beheer ontwikkeld. Elk systeem dat wij leveren is maatwerk waarbij we rekening houden met de specifieke wensen van de eindgebruiker.
Ook ons ANC7000 zorgdomotica platform wordt in nauwe samenwerking met zorgprofessionals ontwikkeld. Hierdoor sluit het platform, dat zich kenmerkt door betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid, perfect aan op de praktijk binnen zorgorganisaties.

Systeem op maat

Dankzij de modulaire en flexibele systeemarchitectuur kan de installatie voor iedere groep of elk individu geheel naar eigen behoefte en inzicht worden geconfigureerd, zodat een optimale inzet van mensen en middelen is gegarandeerd.
Hierbij staan betrouwbaarheid, eenduidigheid en gebruiksgemak voorop.

Een unieke samenwerking; Wij verbinden zorg

De Heer Medicom vormt samen met de zusterorganisaties De Heer Software en Serviant de  De Heer Groep. Deze drie organisaties hebben een unieke samenwerking in de zorg. Vanuit het gemeenschappelijke motto: ‘Wij verbinden zorg’ bieden wij uitgebreide, geïntegreerde mogelijkheden voor zorgprofessionals, cliënten en verwanten. Wij bieden oplossingen op het gebied van zorgdomotica, ECD, eHealth en online communicatie. Dankzij onze samenwerking en jarenlange ervaring in de zorg, kunnen wij een breed palet aan oplossingen bieden die optimaal met elkaar zijn geïntegreerd.

Visie

De Heer Groep faciliteert en investeert in haar bedrijven om toonaangevend te zijn met toegevoegde waarde voor klanten. We zoeken samenwerking als volwaardige partners. Dat doen wij met passie en respect voor de mens: eerlijk, betrouwbaar en toegankelijk.

Missie

De Heer Groep is samengesteld uit een drietal organisaties met de focus op zorg en welzijn. Onze efficiënte, doeltreffende oplossingen dragen bij aan de gemeenschappelijke koers: ‘Wij verbinden zorg’.

Ons Team

Al ruim 40 jaar ontwikkelt De Heer Medicom innovatieve zorgdomotica-oplossingen waarbij de mens centraal staat. Onze uitermate deskundige en gedreven medewerkers staan garant voor de best mogelijke oplossing en staan altijd voor u klaar.
Geheel volgens ons motto: Mens – Zorg – Veiligheid.

Nieuwsgierig naar wat De Heer Medicom voor uw zorgorganisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact op met ons op.

Onze kennispartners

Om optimale zorgdomotica-oplossingen op maat te kunnen bieden, werkt De Heer Medicom samen met onder andere de volgende kennispartners: