Langer zelfstandig wonen met gevoel van zekerheid en veiligheid

De huidige samenleving vergrijst in rap tempo. Binnen de ouderenzorg zijn bezuinigingen echter aan de orde van de dag. Het verlenen van efficiënte zorg is dan ook belangrijker dan ooit. Door efficiënte zorg te leveren kunnen ouderen bovendien zorg ontvangen op een plek die hen het gevoel van zekerheid, veiligheid en privacy geeft. Of dit nu in een thuissituatie, verpleeg- en of verzorgingstehuis is.

De Heer Medicom biedt zorgdomotica-oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van de zorgvrager. Deze oplossingen voor de ouderenzorg bestaan onder andere uit diverse (slimme) sensoren, het verpleegoproepsysteem, dwaaldetectie, het HomeLiving concept en zorgapps.

Producten

ANC zorgdomotica platform

De unieke mogelijkheden van het ANC zorgdomotica platform

Efficiënte en betrouwbare dag- en nachtzorg is noodzakelijk, waarbij het verplegend en verzorgend personeel een duidelijk overzicht ontvangt zonder de privacy van de bewoner te schenden.
Centraal in ons zorgsysteem staat het ANC zorgdomotica platform.

Meer over het ANC zorgdomotica platform

Kamerunits

Een ondersteunende hand

Naast de communicatieserver is de kamerunit het belangrijkste onderdeel van het systeem. De kamerunit is een volledig op IP draaiende intelligente unit. De unit registreert alle meldingen en alarmen en zendt deze door naar de server.

Meer over de kamerunits

ANC Mobile Zorg app

Wanneer het gaat om veilgheid

Met de ANC Mobile Zorg app ontvangt de zorgprofessional alle oproepen op de smartphone. Deze oproepen bevatten gedetailleerde informatie, zoals het type oproep, cliëntnaam, locatie, zorgplangegevens, contactgegevens, et cetera.

Meer over de ANC Mobile Zorg app

HomeLiving concept

Voor de vitale tot de zorgbehoevende medemens

Wat zijn de mogelijkheden als wij kwetsbaarder worden en ondersteuning nodig hebben?
Het HomeLiving concept biedt een passend antwoord op deze vraag en bevat een scala aan slimme technologische oplossingen, die draadloos met elkaar verbonden zijn. Het biedt de ouderen de mogelijkheid om via een tablet eenvoudig te communiceren met familie, vrienden of mantelzorgers.

Meer over het HomeLiving concept

Companion app

Waar de mantelzorger centraal staat

Met de Companion app heeft de mantelzorger de beschikking over functionaliteiten waarmee de zorgbehoevende / zorgvrager kan worden bewaakt.

Meer over de Companion app

Verpleegoproep met plaatsbepaling

Veilig thuis en onderweg

Het komt steeds vaker voor dat een dwalende cliënt onbewust de zorginstelling of het verzorgingstehuis verlaat. Dit kan voor de cliënt leiden tot gevaarlijke situaties. Snel en adequaat reageren in dit soort situaties is dan ook noodzakelijk.

Meer over Verpleegoproep met plaatsbepaling

Smart sensoring

Meer vrijheid voor cliënt en bewoner

Het bieden van veiligheid zonder concessies te doen aan de bewegingsvrijheid binnen de ouderenzorg kan door het inzetten van draadloze (beweging)sensoren, die kunnen worden gekoppeld aan de kamerunits van het zorgdomotica platform.

Meer over smart sensoring

Wilt u ook weten wat onze producten voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact met ons op