ISO27001 | NEN7510 | ISO9001-2015 Gecertificeerd
Zoek
Sluit dit zoekvak.
ISO27001 | NEN7510 | ISO9001-2015 Gecertificeerd

Langer zelfstandig wonen met gevoel van zekerheid en veiligheid

De huidige samenleving vergrijst in rap tempo. Binnen de ouderenzorg zijn bezuinigingen echter aan de orde van de dag. Het verlenen van efficiënte zorg is dan ook belangrijker dan ooit. Door efficiënte zorg te leveren kunnen ouderen bovendien zorg ontvangen op een plek die hen het gevoel van zekerheid, veiligheid en privacy geeft. Of dit nu in een thuissituatie, verpleeg- en of verzorgingstehuis is.

De Heer Medicom biedt zorgdomotica-oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van de zorgvrager. Deze oplossingen voor de ouderenzorg bestaan onder andere uit diverse (slimme) sensoren, het verpleegoproepsysteem, dwaaldetectie, het HomeLiving concept en zorgapps.

De unieke mogelijkheden van het ANC zorgdomotica platform

Efficiënte en betrouwbare dag- en nachtzorg in de gehandicaptenzorg is noodzakelijk, waarbij het verplegend en verzorgend personeel een duidelijk overzicht ontvangt zonder de privacy van de cliënt te schenden.
Centraal in ons zorgsysteem staat het ANC zorgdomotica platform.

Een helpende hand

Naast de communicatieserver is de kamerunit het belangrijkste onderdeel van het systeem. De kamerunit is een volledig op IP draaiende intelligente unit. De unit registreert alle meldingen en alarmen en zend deze door naar de server.

Wanneer het gaat over veiligheid

Met de ANC Mobile Zorg app ontvangt de zorgprofessional alle oproepen op de smartphone. Deze oproepen bevatten gedetailleerde informatie, zoals het type oproep, cliëntnaam, locatie, zorgplangegevens, contactgegevens, et cetera.

Voor de vitale tot de zorgbehoevende medemens

Wat zijn de mogelijkheden als wij kwetsbaarder worden en ondersteuning nodig hebben?
Onze HomeLiving toepassing biedt een passend antwoord op deze vraag en bevat een scala aan slimme technologische oplossingen, die draadloos met elkaar verbonden zijn. Het biedt de ouderen de mogelijkheid om via een tablet eenvoudig te communiceren met familie, vrienden of mantelzorgers.

Waar de mantelzorger centraal staat

Met de Companion app heeft de mantelzorger de beschikking over functionaliteiten waarmee de zorgbehoevende / zorgvrager kan worden bewaakt.

Veilig thuis en onderweg

Het komt steeds vaker voor dat een dwalende cliënt onbewust de zorginstelling of het verzorgingstehuis verlaat. Dit kan voor de cliënt leiden tot gevaarlijke situaties. Snel en adequaat reageren in dit soort situaties is dan ook noodzakelijk.

Meer vrijheid voor cliënt en bewoner

Het bieden van veiligheid zonder concessies te doen aan de bewegingsvrijheid kan door het inzetten van (draadloze) sensoren, die kunnen worden gekoppeld aan de kamerunits van het zorgdomotica platform.