Zorggroep Noordwest-Veluwe kiest voor DHM als System Integrator

Onlangs heeft Zorggroep Noordwest-Veluwe gekozen voor De Heer Medicom als System Integrator en worden meerdere locaties voorzien van het zorgdomotica platform van De Heer Medicom.

Met een passie voor waardevolle zorg staat Zorggroep Noordwest-Veluwe (ZNWV) voor warme, betrokken zorg, zinvolle dagbesteding en goede huisvesting.
ZNWV wil koploper zijn in zorg en welzijn. Dit bereiken zij door specialist te zijn in ouderenzorg, dichtbij mensen te komen, innovatief en verbindend te zijn.

Zorgdomotica in de praktijk

De Heer Medicom heeft haar ANC7000 zorgdomotica platform inmiddels toegepast op een locatie. De overige locaties worden momenteel uitgerold en zullen dit jaar nog worden opgeleverd.
Bij Zorggroep Noordwest-Veluwe is een totaaloplossing geboden, wat inhoudt dat er naast de alarmen die binnenkomen op het ANC7000 zorgdomotica platform ook doormelding van alarmen plaatsvindt naar de ANC Mobile Zorgapp, toepassing van cameratoezicht in de woonkamers als ook de inzet van slimme sensoren op cliëntenkamers.
En om te voorkomen dat een dwalende bewoner de zorginstelling of het verzorgingstehuis verlaat zijn deuren voorzien van dwaaldetectie en zijn er leefcirkels toegepast. Hiermee heeft de cliënt optimale bewegingsvrijheid binnen vastgestelde grenzen.

ZorgdomoticaCoach

Ook maakt Zorggroep Noordwest-Veluwe gebruik van onze ZorgdomoticaCoach om het invoeren van zorgtechnologie te doen slagen. De invoering van zorgtechnologie is vaak ingrijpend en heeft veel impact. Zowel in de structuur als in de cultuur treden er veranderingen op waarop het voeren van regie gewenst en/of noodzakelijk is.
De Heer Medicom heeft ervaren hoe goed de invoering van zorgtechnologie kan verlopen als er juist oog en aandacht is voor regievoering op en borging van de implementatie.

Contact

Bent u nieuwsgierig wat een samenwerking met De Heer Medicom voor uw organisatie kan betekenen? Wij vertellen u graag meer.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.