ISO27001 | NEN7510 | ISO9001-2015 Gecertificeerd
Zoek
Sluit dit zoekvak.
ISO27001 | NEN7510 | ISO9001-2015 Gecertificeerd

SamenWerk-SamenSterk 6 oktober 2022

Op donderdag 6 oktober hebben we wederom een inspirerende SamenWerk-SamenSterk sessie gefaciliteerd. Deze editie vond plaats in een mooi verbouwde boerderij daterend uit 1867, vol met authentieke details, net boven Veenendaal.

Het inhoudelijke programma werd afgetrapt met een inspirerende lezing van Leen Zevenbergen over artificial intellegence, toekomst van technologie en duurzaamheid.

Na de lunch nam Bernke Papenburg ons mee in de wereld van robotica binnen het
Rijnstate ziekenhuis. Zeer leerzaam om te zien hoever ze daar reeds zijn met het implementeren van robotica binnen de werkprocessen en ook alvast een kijkje te krijgen in de nabije toekomst!

Vervolgens was het woord aan onze zorgdomotica coach Johan Koning over hoe de zorgprofessionals te begeleiden naar de toekomst. Met behulp van LEGO Serious Play kreeg hij alle deelnemers fysiek aan het bouwen; bijzonder om te zien hoeveel verschillende interpretaties er kunnen zijn bij het lezen van één instructie!

Na een korte koffiepauze was Egbert Troost, van De Zijlen, aan het woord om te vertellen over ‘Hey-ECD’. Het team van Hey-ECD was een van de winnaars van de VG Hackathon 2021 en ze willen hiermee op een gevoelsmatige manier spraakgestuurd gaan rapporteren.

Tenslotte nam onze productmanager, Martijn Goossens, in zijn presentatie de aanwezigen mee in de roadmap van De Heer Medicom. Alle nieuwigheden die onlangs, of op korte termijn, geïmplementeerd zijn/worden kwamen aan bod.

We willen alle aanwezigen bedanken voor de interessante dag die we er gezamenlijk van hebben gemaakt.