ISO27001 | NEN7510 | ISO9001-2015 Gecertificeerd
Zoek
Sluit dit zoekvak.
ISO27001 | NEN7510 | ISO9001-2015 Gecertificeerd

SamenWerk-SamenSterk 6 april 2023

Donderdag 6 april vond alweer de eerste SamenWerk-SamenSterk sessie van 2023 plaats. We hadden deze keer een unieke & inspirerende locatie uitgekozen; het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid in Hilversum.

Een 50-tal bezoekers verzamelde zich tegen het middaguur op het Mediapark te Hilversum om de bijeenkomst te starten met een heerlijk verzorgde lunch. 

Na de lunch was het woord aan onze eerste spreker; Michael Hamers van HiNurse. Hij legde hun concept uit voor het aanpakken van de personeelskrapte in de zorg. Doordat dit onderwerp zeer actueel is in de zorg kwam in de zaal dan ook al snel de interactie op gang.

De tweede spreker was Maarten Coolen van Zuyderland. Hij nam de aanwezigen mee in zijn bevindingen met betrekking tot het toepassen van leefcirkels op een van hun locaties; Parc Glana te Geleen. Mede door de grootte van het terrein, circa 8 hectare, was dit een innovatief en uitdagend project. Waarbij Zuyderland & De Heer Medicom nauw hebben samengewerkt om tot het optimale resultaat te komen. Ook tijdens deze presentatie kwamen er veel relevante vragen vanuit de zaal. En dat is nu net waar SamenWerk – SamenSterk om draait; leren van en met elkaar!

Tijdens de koffiepauze gingen de gesprekken dan ook veelal inhoudelijk verder over de eerste 2 onderwerpen. Nog niet iedereen had de koffie op, of er stonden al 3 gidsen op ons te wachten om ons in kleinere groepjes rond te leiden door de archieven van het Instituut voor Beeld & Geluid. En wauw; wat was dat bijzonder! Van oud opnamemateriaal tot nostalgische handgemaakte radio ontvangers; echt meer dan een bezoekje waard!

Na deze enerverende rondleiding was het aan onze productmanager, Martijn Goossens, om de aanwezigen mee te nemen in de roadmap van De Heer Medicom. Alle nieuwigheden die onlangs, of op korte termijn, geïmplementeerd zijn/worden kwamen aan bod.
En natuurlijk sloten we deze mooie dag af met een borrel op deze mooie locatie!

Alle aanwezigen: bedankt voor de inspirerende dag die we er gezamenlijk van hebben gemaakt!