ISO27001 | NEN7510 | ISO9001-2015 Gecertificeerd
Zoek
Sluit dit zoekvak.
ISO27001 | NEN7510 | ISO9001-2015 Gecertificeerd

SamenWerk-SamenSterk 5 oktober 2023

De tweede bijeenkomst van SamenWerk-SamenSterk in 2023 vond plaats op donderdag 5 oktober. Wederom hadden we gekozen voor een unieke, inspirerende en rustgevende locatie; Het Nationale Park De Hoge Veluwe. De dag stond in het teken van het thema ‘Leven in Vrijheid’.

Rond 10:15 verzamelden zich ongeveer 50 bezoekers in het ‘Park Paviljoen’ gelegen middenin het nationale park. De dag werd afgetrapt in de foyer; een warm welkom met een kopje koffie of thee, vergezeld van wat lekkers.

Nadat we kort het programma hadden doorlopen, begonnen we aan de eerste sessie van de dag; een heuse netwerk bingo! Ludieke vragen als: ‘Speelt een muziekinstrument’, ‘Zet de werktelefoon uit na werktijd’, ‘Heeft B&B Vol Liefde gekeken’, ‘Heeft in een dierentuin gewerkt’ & ‘Heeft 400 dagen achter elkaar gefietst’ stonden op de kaart. En wat was dit een mooie en energieke manier om deze dag te starten! Super om het enthousiasme onder de deelnemers te zien, en de interactie die gedurende de hele dag zijn vruchten afwierp.

Na deze ‘opwarmer’ was het woord aan Valentijn van Ekris van Envida. Hij nam de deelnemers mee in zijn ervaringen tijdens de implementatie van leefcirkels op de locatie ‘De Appelgaard’ te Margraten. Mede dankzij de relevante praktijkvoorbeelden, zijn enthousiasme en de open discussie op het einde kregen de aanwezigen veel relevante informatie die later op de dag weer ingezet kon worden.

De tijd vloog voorbij, en het was alweer tijd voor een lekkere lunch. Mooi om te zien dat de connecties, ontstaan tijdens de netwerk bingo, nu verder werden ontplooid aan de lunchtafel!

Na de lunch stond een table-top oefening op het programma, begeleid door onze zorgdomotica coach Johan Koning. De groep werd in zes kleinere groepjes opgesplitst om vervolgens per tafel aan de slag te gaan met twee persona’s, drie plattegronden & vele Lego poppetjes en andere Lego attributen. Het doel van deze oefening was het ervaren van deze inspirerende werkwijze en hoe dit kan helpen bij het onderzoeken van de diverse mogelijkheden.

Aansluitend nam Martijn Goossens, onze productmanager, de aanwezigen kort mee in de roadmap van De Heer Medicom. Noteer alvast 9 t/m 11 april 2024 in jullie agenda; dan zijn we uiteraard weer te vinden op de Zorg & ICT beurs in Utrecht. En tijdens deze beurs gaan we een aantal belangrijke noviteiten met jullie delen!

Voor we het wisten, was het al 15:00; het tijdstip waarop we buiten moesten verzamelen om op pad te gaan met een natuurgids om al wandelend de flora en fauna van De Hoge Veluwe te ontdekken. Een absolute aanrader, als je dit park bezoekt!

Bij terugkomst sloten we deze netwerkdag informeel af met een heerlijk hapje en drankje. En ook hier viel het ons op dat de netwerk bingo, waar we de dag mee begonnen waren, zijn vruchten had afgeworpen: alle aanwezigen gingen open het gesprek met elkaar aan tijdens de borrel!

We willen alle aanwezigen bedanken voor hun enthousiasme en openheid gedurende de gehele dag!
SamenWerk-SamenSterk = VOOR & DOOR onze klanten!