ISO27001 | NEN7510 | ISO9001-2015 Gecertificeerd
Zoek
Sluit dit zoekvak.
ISO27001 | NEN7510 | ISO9001-2015 Gecertificeerd

Mobotix Diamond Partner, voor het 2e jaar op rij

Ook dit jaar mochten wij weer het unieke Mobotix Daimond Partner Certificaat 2021 in ontvangst nemen uit handen van Frank Goldewijk (Directeur Gold-IP) en Tim de Craene (Business Development Manager Mobotix AG), hiermee behoren we wederom tot een wereldwijde selecte groep resellers.

Net zoals vorig jaar een feestelijk moment om trots op te zijn, als een van de weinige systemintegrators in Nederland laten wij wederom zien dat slimme technologie een steeds belangrijkere rol speelt in het veranderende zorglandschap.

De Heer Medicom past al meer dan 15 jaar Mobotix camera’s toe volledig  geïntegreerd in het ANC Zorgdomotica platform. Ons softwareplatform verrijkt de informatie vanuit de Mobotix camera’s met aanvullende data die wij vervolgens visualiseren naar een grafische mobiele interface voor de gebruiker.

Medio 2021 zullen wij in combinatie met ons Zorgdomotica platform een aantal nieuwe functionaliteiten van de slimme sensor aan u presenteren. Nieuwsgierig geworden? Blijf ons volgen op onze social media kanalen en website.

Kunt u niet wachten neem dan contact met ons op voor een demonstratie.