ISO27001 | NEN7510 | ISO9001-2015 Gecertificeerd
Zoek
Sluit dit zoekvak.
ISO27001 | NEN7510 | ISO9001-2015 Gecertificeerd

Lelie Zorggroep in het zonnetje gezet

De cliënten van de dagbesteding van de Burcht, onderdeel van Lelie Zorggroep, nemen ieder jaar deel aan de kersttekenwedstrijd van onze organisatie. Het is een project waar de cliënten ieder jaar naar uitkijken en met veel plezier aan meedoen. Helaas hebben ze in al die jaren nog nooit gewonnen.

In december schreef de activiteitenbegeleidster een leuke blog over de tekenwedstrijd en hoe de cliënten dit met elkaar beleven.
Wij vonden dit zo mooi om te lezen en gezien ze al zoveel jaren meedoen, vonden we dat ze in het zonnetje gezet mochten worden. Vooral nu in deze bijzondere tijd.

Op 27 januari was het dan zover. Geheel Coronaproof hebben wij de cliënten en begeleiders deze dag in het zonnetje mogen zetten met twee heerlijke Limburgse vlaaien en chocoladeplak en met de kers op de taart een cheque van 250,- euro. Iedereen werd er stil van, want dit hadden ze niet verwacht.

Het werd een hele feestelijke, gezellige dag! De cliënten waren het al gauw met elkaar eens, de cheque te gaan gebruiken voor een uitstapje (zodra dit weer kan) en voor de aanschaf van nieuwe kleurpotloden om nog mooiere tekeningen te kunnen maken!