Geslaagde kennissessie ‘Verbinding in de Zorg’

In het kader van SamenWerk-SamenSterk heeft er een inspirerende kennissessie plaatsgevonden op de prachtige locatie van Koninklijke Burgers’ Zoo te Arnhem.

 

Tijdens deze kennissessie zijn een aantal interessante thema’s besproken, waaronder het implementeren van zorgdomotica. Bij de implementatie van deze vaak omvangrijke projecten wordt er gebruik gemaakt van zogenaamde Management Drives.

Gastsprekers

Gastspreker Sietse Lugtenburg heeft de deelnemers vanuit zijn rol als projectleider kennis laten maken met zijn domein en een indruk gegeven hoe de methodiek van Management Drives in de dagelijkse praktijk succesvol is en wordt toegepast.

Het tweede gedeelte van de kennissessie bestond uit een workshop ‘Betrokkenheid’. Het doel van deze workshop was inzicht krijgen in hoe je krachten kunt bundelen. Deze workshop werd gegeven worden door Tanja van Bemmel van KWIEC, wat staat voor Kwaliteiten, Waarderen, Inzetten en Coachen.
Tanja nam de deelnemers mee in de wereld van samenwerking.

Wij willen de gasten hartelijk danken voor hun aanwezigheid, kritische blik en enthousiasme.

Wilt u meer weten hoe wij samen met uw zorgorganisatie succesvol zorgdomotica kunnen implementeren, neem dan contact met ons op! Wij inspireren u graag over deze unieke projectaanpak.