ISO27001 | NEN7510 | ISO9001-2015 Gecertificeerd
Zoek
Sluit dit zoekvak.
ISO27001 | NEN7510 | ISO9001-2015 Gecertificeerd

Draadloze alarmzender met trilfunctionaliteit

Al vele jaren passen wij binnen ons ANC zorgdomotica platform draadloze alarmzenders toe.
Vanuit vele trouwe gebruikers kregen wij de vraag om deze zenders te voorzien van een zogenaamde trilfunctie. Een vraag die wij natuurlijk niet konden negeren. Samen met onze leverancier is dit besproken en is de ontwikkeling hiervan gestart.

Het uiteindelijke resultaat mag er zijn!
Zonder dat de mooie uitstraling van de chique hals-/polszender verloren is gegaan, is deze vanaf nu ook beschikbaar met de veel gevraagde trilfunctionaliteit.

Voordeel

Voordeel van deze trilfunctie is dat zodra de knop van de hals-/polszender indrukt men een kleine vibratie (trilling) voelt. Zo weet men altijd dat de knop goed is ingedrukt. Uiteraard gaat ook nog altijd het kleine lampje branden van de hals-/polszender dat subtiel is weggewerkt in de transparante alarmknop.

De hals-/polszender wordt standaard geleverd met een zogenaamd anti-wurgkoordje dat losgaat als er hard aan wordt getrokken. Echter kan het ook middels een comfortabel polsbandje (optioneel) als polszender worden gedragen. Daarnaast is de hals-/polszender waterdicht en kan de batterij die een zeer lange levensduur heeft, eenvoudig door personeel vervangen worden.

Door middel van onze unieke slimme draadloze ontvanger kan deze hals-/polszender eenvoudig zonder tussenkomst van technisch personeel door zorgpersoneel gekoppeld worden aan het ANC zorgdomotica platform.

Tafelalarm

Sinds kort beschikken wij ook over een nieuwe draadloze paniekknop, ook wel bekend als de tafelalarmknop.

Het universele tafelalarm is mede door zijn unieke design niet alleen inzetbaar als tafelalarm, maar ook als wandalarm. Toepasbaar in gemeenschappelijke woonkamers in zorgcentra en verpleegtehuizen of als extra zender op het nachtkastje, bed of rolstoel. Het draadloze tafelalarm is door lichte aanraking (touch) bedienbaar, waardoor er geen drukkracht nodig is. Bij aanraking is er een terugkoppeling naar de gebruiker door middel van een trilfunctie en tevens akoestisch signaal.

Het draadloze tafelalarm heeft een compacte afmeting en een groot bereik (tot 30 m binnenshuis) en kan het eenvoudig met onze unieke slimme draadloze ontvanger gekoppeld worden aan het ANC zorgdomotica platform.

Heeft u een vraag over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op