Direct koppelen draadloze sensoren

Met gemak draadloze sensoren koppelen? Dat kan via de ANC Toolbox app. Draadloze sensoren worden vaak uitgewisseld tussen cliënten/bewoners, waardoor ze diverse malen opnieuw geprogrammeerd moeten worden.

ANC Toolbox app

Om dit proces effectiever en efficiënter te laten verlopen is de ANC Toolbox app ontwikkeld. Een app waarmee instellingen kunnen worden aangepast, zo ook de koppeling van de draadloze sensoren. Via deze app is de procedure met de Smart Dongle overbodig geworden.

De ANC Toolbox app verkrijgt eenvoudig via het scannen van een QR Code de koppeling met het ANC Zorgcommunicatieplatform. Via deze koppeling wordt een overzicht van de afdelingen/gebouwen opgehaald met daarbij de bijbehorende zorgunits (inclusief ruimtenummer en eventueel gekoppeld aan een persoon), zodat zeer eenvoudig de juiste IP Kamerunit of Care4me kan worden geselecteerd.

 

 

De ANC Toolbox app biedt diverse voordelen, zoals:

  • Automatische herkenning of het om een IP Kamerunit of Care4me gaat;
  • Wanneer de IP Kamerunit of Care4me is uitgerust met een Wireless Receiver bestaat de mogelijkheid om in te zien welke sensoren reeds zijn gekoppeld en verwijderd;
  • Eenvoudig nieuwe sensoren in te leren;
  • Instellingen die voorheen alleen zichtbaar waren in de Hardware Testtool, nu ook in te zien in de ANC Toolbox app;
  • Overzicht inzien van IP Kamerunits en of Care4me’s die aanwezig zijn in het systeem, ook daadwerkelijk ‘online’ zijn.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met betrekking tot het direct koppelen van draadloze sensoren via de smartphone?
Neem contact met ons op.