ISO27001 | NEN7510 | ISO9001-2015 Gecertificeerd
Search
Close this search box.
ISO27001 | NEN7510 | ISO9001-2015 Gecertificeerd

Een ondersteunende, helpende en beschermende hand

Naast de communicatieserver is de kamerunit het belangrijkste onderdeel van het zorgdomoticasysteem. Deze kamerunit is een volledig op IP draaiende intelligente unit.

IP Kamerunit
De unit registreert alle meldingen en alarmen en zendt deze door naar de server. Hij is standaard uitgerust met een spreek-luisterfunctionaliteit. Op deze kamerunit kunnen verschillende typen randapparatuur worden aangesloten, zoals deurcontacten, bewegingsmelders, oproepdrukkers, epilepsiemelders enzovoorts. Dit kan zowel bekabeld als draadloos. Tevens is het mogelijk een IP-videocamera rechtstreeks op de unit aan te sluiten, waarbij de camera via de kamerunit wordt gevoed.

De IP Kamerunit heeft geen aparte voeding nodig, want deze wordt gevoed via een Power over Ethernet-switch (PoE-switch) en is via deze switch rechtstreeks verbonden met het (dedicated) netwerk.

Modellen
De IP Kamerunit is naast de standaarduitvoering ook verkrijgbaar met een geïntegreerde verpleegoproepfunctionaliteit. Tevens is een uitvoering beschikbaar met display (Care4me), waarin diverse functies kunnen worden geprogrammeerd en waarop bijvoorbeeld een deel van het ECD kan worden opgeroepen.

Voor toepassing in risico-omgevingen is ook een molestbestendige RVS-uitvoering beschikbaar.

Heeft u een vraag over de mogelijkheden van de IP Kamerunits?
Wij helpen u graag verder!