ISO27001 | NEN7510 | ISO9001-2015 Gecertificeerd
Zoek
Sluit dit zoekvak.
ISO27001 | NEN7510 | ISO9001-2015 Gecertificeerd

Voor de vitale tot de zorgbehoevende medemens

Wat zijn de mogelijkheden als wij kwetsbaarder worden en ondersteuning nodig hebben?
Onze HomeLiving toepassing biedt een passend antwoord op deze vraag en bevat een scala aan slimme technologische oplossingen, die draadloos met elkaar verbonden zijn. Het biedt de oudere de mogelijkheid om via een tablet eenvoudig te communiceren met familie, vrienden of mantelzorgers. Met één klik op de knop beeldbellen, de agenda bekijken of een zorgoproep doen: HomeLiving maakt het mogelijk.

Praktische ondersteuning
Ouderen die gebruikmaken van HomeLiving profiteren daarnaast van handige ondersteuning: zo kunnen met de app bijvoorbeeld de rolluiken of de verlichting in huis worden bediend.

Ook bij intensievere betrokkenheid
Als blijkt dat de zorgbehoefte toeneemt, zijn er diverse producten te koppelen aan HomeLiving. Hierbij kunt u denken aan slimme sensoren: bijvoorbeeld deurcontacten, bewegingsmelders, hals- en polszenders (de rode drukknop aan een koord). Als intensievere betrokkenheid van belang is, kan ook dwaal-, slaap- en eetgedrag worden gemonitord. Het is dan zelfs mogelijk dat het systeem bij een bepaalde signalering automatisch een melding maakt naar de meldbank van een ingeschakelde zorgverlener.

Heeft u een vraag over de mogelijkheden van HomeLiving?
Wij helpen u graag verder!