ISO27001 | NEN7510 | ISO9001-2015 Gecertificeerd
Zoek
Sluit dit zoekvak.
ISO27001 | NEN7510 | ISO9001-2015 Gecertificeerd

Met het oog op waardigheid

Patiënten die een gevaar vormen voor zichzelf of hun omgeving verblijven vaak in (extra) beveiligde woonomgevingen. Binnen deze woonomgevingen bieden zorgprofessionals 24-uurs zorg aan cliënten, waarbij de veiligheid van zowel de cliënt als de zorgprofessional voorop staat .
Bij deze intensieve zorgvraag is het belangrijk om de patiënt en zorgverlener zekerheid, veiligheid en privacy te kunnen bieden. Hiertoe beschikt De Heer Medicom over geavanceerde oplossingen. Denk hierbij aan het verpleegoproepsysteem, slimme sensoren, video-observatie, personenalarmering en toegangscontrole.

De unieke mogelijkheden van het ANC zorgdomotica platform

Efficiënte en betrouwbare dag- en nachtzorg in de gehandicaptenzorg is noodzakelijk, waarbij het verplegend en verzorgend personeel een duidelijk overzicht ontvangt zonder de privacy van de cliënt te schenden.
Centraal in ons zorgsysteem staat het ANC zorgdomotica platform.

Een helpende hand

Naast de communicatieserver is de kamerunit het belangrijkste onderdeel van het systeem. De kamerunit is een volledig op IP draaiende intelligente unit. De unit registreert alle meldingen en alarmen en zend deze door naar de server.

ECD - De Heer Medicom

Betere afstemming van dag- en nachtzorg

Een heldere communicatie en afstemming tussen zorgmedewerkers in de dag- en nachtzorg zijn ontzettend belangrijk om 24-uurs zorg op maat te garanderen.

Voor de persoonlijke veiligheid van cliënt en zorgverlener

Zorgpersoneel kan in allerlei situaties terechtkomen waarin zij wordt geconfronteerd met agressie en geweld door cliënten. In dit soort situaties is het dan ook van belang dat men de beschikking heeft over een alarmeringssysteem om ‘met één druk op de knop’ collega’s te kunnen waarschuwen.

Meer vrijheid voor cliënt en bewoner

Het komt steeds vaker voor dat een dwalende cliënt onbewust de zorginstelling of het verzorgingstehuis verlaat. Dit kan voor de cliënt leiden tot gevaarlijke situaties. Snel en adequaat reageren in dit soort situaties is dan ook noodzakelijk.

Gecontroleerd toegang verlenen

Het gecontroleerd verlenen van toegang tot objecten speelt een belangrijkere rol binnen zorgorganisaties. Er worden steeds meer eisen aan zorgorganisaties gesteld doordat maatschappelijke ontwikkelingen leiden tot nieuwe veiligheidsrisico’s. Geavanceerde systemen voor toegangscontrole bieden hier uitkomst. Door het inzetten van toegangscontrole wordt er geautoriseerd en gecontroleerd toegang verleend aan medewerkers van een zorgorganisatie of een zelfstandig thuiswonende bewoner.

Wilt u ook weten wat onze producten voor uw organisatie kunnen betekenen?