Van projectopname tot installatie

De Heer Medicom is hét adres voor diensten zoals service en onderhoud, trainingen, advies op maat, systeemintegratie alsook implementatie en exploitatie van diverse systemen.
Het hele proces vanaf projectopname tot en met de installatie van systemen verloopt in nauwe samenwerking tussen de zorgorganisatie, zorgprofessional, cliënten en De Heer Medicom.
Ook na de installatie van het systeem en de instructie aan de zorgprofessionals verdwijnen wij niet uit beeld. Bij vragen, problemen of onverhoopte storingen kunt u altijd terugvallen op onze uitermate deskundige en gedreven specialisten.

Contact

Service en onderhoud

Met een zorgsysteem van De Heer Medicom kiest u voor geavanceerde oplossingen en diensten waarop u kunt vertrouwen. Zorgorganisaties, zorgprofessionals en cliënten moeten immers kunnen vertrouwen op een feilloos werkende installatie. Daartoe beschikken wij over gemotiveerde en vakbekwame Service Engineers die uw zorgsysteem onderhouden en up-to-date houden. Op die manier is de continuïteit van uw systemen gewaarborgd en wordt de levensduur verlengd.

24/7 bereikbaar

Mocht zich onverhoopt toch een storing voordoen, dan zijn wij via onze servicedesk 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. In alle gevallen krijgt u een medewerker van ons aan de lijn, die samen met u probeert het probleem te verhelpen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan zijn onze mensen altijd binnen de afgesproken responstijd ter plaatse om de storing op locatie te verhelpen. Op deze wijze bent u er altijd van verzekerd dat het probleem snel en adequaat wordt opgelost.

Ook helpen wij u graag met al uw gebruikersvragen, wijzigingen in de apparatuur en advies over het gebruik of instellingen van het zorgsysteem.

Onderhoud zorgsysteem

Zorgprofessionals en cliënten moeten te allen tijde kunnen vertrouwen op een feilloos werkende installatie. De ervaren en vakbekwame specialisten van De Heer Medicom staan hiervoor garant. Door het regelmatig uitvoeren van onderhoud blijft het zorgsysteem optimaal functioneren en worden eventuele problemen tijdig opgelost.
Hierdoor komt u niet voor onvoorziene kosten voor vervanging of aanpassingen te staan.

Volledig ontzorgen

Wij bieden een uitgebreid pakket aan diensten. Zodoende kunt u bij ons terecht voor trainingen,  advies op maat, systeemintegratie, implementatie en exploitatie van diverse systemen.

Opleiding, training en e-learning

De specialisten van De Heer Medicom stellen alles in het werk om de zorgprofessionals zo effectief mogelijk te leren omgaan met het zorgsysteem Al tijdens de implementatiefase worden de zorgprofessionals door praktijkgerichte instructies vertrouwd gemaakt met het zorgsysteem. Het opleidings- en trainingsaanbod wordt bij u op locatie verzorgd en bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder een gebruikerstraining en het technische beheer.
Naast opleidingen en trainingen op locatie, kan er ook worden gebruikgemaakt van e-learning. Om de verschillende processen met betrekking tot de apparatuur van De Heer Medicom voor de medewerkers van zorgorganisaties inzichtelijker te maken, bieden wij verschillende E-learningmodules aan. Hierbij kunnen de medewerkers de handelingen, die zij straks in de productieomgeving moeten toepassen, actief oefenen en uitvoeren in een veilige omgeving.

Business Intelligence

Standaard beschikt het zorgdomotica platform over een krachtige managementtool. In aanvulling hierop is het mogelijk om met behulp van Business Intelligence overzichtelijke tabellen, grafieken en rapporten te genereren. Hiermee kunnen trends of ontwikkelingen met betrekking tot bijvoorbeeld incidenten worden opgespoord, waarop vervolgens adequaat beleid kan worden ontwikkeld.

Projectmanagement- en begeleiding

Dankzij onze jarenlange ervaring als systeem integrator heeft De Heer Medicom als geen ander de deskundigheid in huis om uw projecten in goede banen te leiden.
Onze projectmanagers beschikken door hun jarenlange praktijkervaring over een grote kennis van de implementatie van omvangrijke projecten bij klanten in uiteenlopende sectoren. Zij beheersen het gehele proces vanaf de projectopname tot en met de installatie van systemen en kunnen de coördinatie hiervan ter hand nemen. Hierdoor neemt De Heer Medicom u als opdrachtgever alle zorgen uit handen en bent u altijd verzekerd van de best mogelijke oplossing voor uw zorgsysteem.

Hosting

De Heer Medicom biedt diverse diensten aan. Zo bestaat er ook de mogelijkheid om voor u een externe hosting van het zorgsysteem te realiseren. Dit heeft als voordeel dat u als zorgorganisatie niet zelf hoeft te investeren in de benodigde opslagruimte voor diverse softwaretoepassingen.
Bij extern hosten worden zoveel mogelijk gegevens op centrale servers opgeslagen. Dit biedt de volgende voordelen:

  • Vaste lasten, geen onvoorspelbare uitgaven voor aankoop en onderhoud van hardware en software updates;
  • Veiligheid van data;
  • Op elk moment toegang tot data en software;
  • Tijd en regelmatige updates van softwaretoepassingen, waardoor het systeem up-to-date blijft.

Advies

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring met zorgsystemen is De Heer Medicom uitgegroeid tot een expert binnen de zorgmarkt. Niet alleen wat betreft de implementatie van de zorgsystemen, maar ook voor de intensieve begeleiding van het gehele traject, inclusief service en onderhoud.

Bij De Heer Medicom weten wij als geen ander hoe ingrijpend de invoering van zorgtechnologie in een zorgorganisatie kan zijn en hoeveel impact dit kan hebben op de gebruikelijke werkwijzen. De nieuw te introduceren techniek moet immers binnen het bestaande zorgproces worden ingepast, waardoor dit proces op onderdelen wezenlijk kan veranderen.

Bovendien veranderen als gevolg van de komst van een nieuw zorgsysteem bestaande en vertrouwde werkwijzen, doordat het werken met de nieuw te introduceren techniek vaak ander gedrag van medewerkers en management vraagt.

Kortom, de introductie van een nieuw zorgsysteem in een organisatie heeft zijn weerslag op zowel de manier van werken als de bedrijfscultuur. Hierdoor is bij de implementatie van een zorgsysteem een optimale begeleiding een eerste vereiste.

De Heer Medicom is dé professionele partner die de implementatie van uw zorgsysteem van A tot Z kan begeleiden en tijdens dit proces oog en aandacht heeft voor de nodige regievoering. Onze ervaren adviseurs brengen samen met u graag uw zorgvraag in kaart en nemen u bij de invoering van het zorgsysteem alle zorgen uit handen.

 

Wilt u ook weten welke diensten wij uw zorgorganisatie kunnen verlenen?

Neem contact met ons op