Missie

De Heer Medicom wil middels haar innoverende diensten en producten het welbevinden en de veiligheid van zorgverleners en cliënten waarborgen, waarbij De Heer Medicom garant zal staan voor een uitstekende service en korte responstijd.

Visie

De Heer Medicom streeft ernaar om daar waar de noodzaak of wens er is haar innoverende producten en diensten aan te bieden ter ondersteuning aan de zorgorganisaties. Wij streven erna om onze producten in samenwerking met mensen uit de zorg te ontwikkelen om een optimaal resultaat te bereiken. Hierbij zal De Heer Medicom te allen tijde de menselijke maat in het oog houden.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De Heer Medicom volgt en anticipeert op maatschappelijke en wettelijke ontwikkelingen en stemt daar haar technologische ontwikkelingen op af. Zo houdt De Heer Medicom rekening met het energieverbruik en zorgt het ervoor dat gebruik wordt gemaakt van recyclebaar verpakkingsmateriaal en behuizingen.

Kwaliteit en certificering

Het waarborgen van kwaliteit is één van de speerpunten van De Heer Medicom. Wij houden ons dagelijks bezig met de kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid van onze producten en diensten, waardoor wij medewerkers uit de zorg en de cliënten van dienst kunnen zijn.

Dat De Heer Medicom dit permanent waarmaakt blijkt uit het feit dat wij beschikken over een kwaliteitssysteem dat aan alle eisen voldoet en gecertificeerd is conform NEN-EN-ISO 9001-2008.