Vacatures

Software Ontwikkelaar (Medior)
Ga jij ons nieuwste zorgobservatiesysteem ontwikkelen?  
Wij zoeken een:

Software Ontwikkelaar (Medior)  

In deze functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe producten en of systemen die aansluiten op de vraagstelling van onze klant. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, aanpassen en verbeteren van onze bestaande systemen.
 lees meer..
Netwerk Engineer Zorgtechnologie (IT), Regio Den Haag

Ga jij ons projectbureau versterken?
Wij zoeken voor de regio Den Haag een


Netwerk Engineer Zorgtechnologie (IT)

De Netwerk Engineer zal werkzaam zijn voor ons projectbureau. Het projectbureau zorgt voor de implementatie, configuratie en inbedrijfstelling van de (IT)systemen bij onze klanten, ondersteunt de commerciële afdeling op technisch gebied en onderhoudt contacten met externe installatiebedrijven en adviseurs.     

 lees meer..
Software Tester
Ben jij een ervaren tester die toe is aan een nieuwe uitdaging?
Solliciteer dan als Agile tester bij De Heer Medicom.    
Wij zoeken een:

Tester Zorgcommunicatiesystemen  

Als tester ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze software producten. In nauwe samenwerking met de software ontwikkelaars stel je een testplan op. Je ondersteunt je teamleden met het voortdurend testen van nieuwe functionaliteit vanaf de eerste ontwerpfase tot aan de oplevering bij de klant. Je houdt daarbij rekening met gemaakte afspraken en het perspectief van de eindgebruiker. lees meer..
Accountmanager E-Health
Ben jij diegene die de technologische ontwikkelingen aan de zorg koppelt  
Wij zoeken een:  

Landelijke Account Manager E-Health    

In deze commerciële functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van omzetdoelstellingen door het verkopen van producten en diensten bij nieuwe accounts. lees meer..