Nieuwsberichten

Geslaagde kennissessie 'Verbinding in de Zorg'
In het kader van SamenWerk-SamenSterk heeft er een inspirerende kennissessie plaatsgevonden op de prachtige locatie van Koninklijke Burgers' Zoo te Arnhem.
Tijdens de sessie kwamen onderwerpen als het toepassen van Management Drives en het bundelen van krachten aan bod. lees meer..
Direct koppelen draadloze sensoren
Met gemak draadloze sensoren koppelen? Dat kan via de ANC Toolbox app. Draadloze sensoren worden vaak uitgewisseld tussen cliënten/bewoners, waardoor ze diverse malen opnieuw geprogrammeerd moeten worden.
Om dit proces effectiever en efficiënter te laten verlopen is de ANC Toolbox app ontwikkeld. Een app waarmee instellingen kunnen worden aangepast, zo ook de koppeling van de draadloze sensoren. lees meer..
Eenvoudig in-en uitschakelen aanwezigheid verpleging
De Heer Medicom heeft een nieuwe feature toegevoegd in de ANC Mobile Zorgapp met betrekking tot het in ‘verpleging aanwezig’ zetten van een kamer of ruimte. Zodoende bestaat er nu de mogelijkheid om een kamer of ruimte in een mode ‘verpleging aanwezig’ te schakelen door middel van het lezen van een NFC-tag. lees meer..

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief, editie juli 2018
Hierbij treft u de nieuwsbrief, editie juli, van De Heer Medicom aan. In deze nieuwsbrief staan diverse noviteiten centraal, zoals het draadloos koppelen van sensoren, integratie van sociale alarmering. Daarnaast wordt er een uniek project beschreven. Veel leesplezier! lees meer..
Nieuwsbrief, editie februari 2018
Hierbij treft u de nieuwsbrief, editie februari, van De Heer Medicom aan. In deze nieuwsbrief staat de beurs Zorg & ICT centraal. Tevens wordt u geïnformeerd over een nieuwe mogelijkheid binnen de ANC Mobile Zorgapp. Ook nodigen we u graag uit voor een Live demo bij u op locatie inzake de integratie van het ANC Zorgcommunicatiesysteem en ECD PlanCare. Veel leesplezier! lees meer..