Trainingen

Uw medewerkers worden uiteraard tijdens de implementatiefase met verschillende instructies binnen de systemen vertrouwd gemaakt. Deze trainingen worden bij u op locatie verzorgd en bestaan uit drie verschillende onderdelen, namelijk gebruikerstraining, technisch beheer en administratief beheer. In de praktijk blijkt echter, dat na verloop van tijd door allerlei oorzaken, zoals wisselingen van gebruikers en beheerders, het verstandig is deze trainingen regelmatig te herhalen. Zo blijft u ervan verzekerd, dat de apparatuur optimaal wordt gebruikt.

De gebruikerstraining is zoals de naam al zegt bestemd voor de gebruikers van het systeem. In deze training worden alle operationele mogelijkheden uit de doeken gedaan en leert men het systeem in al zijn facetten kennen en het gebruik te beheersen.

De training voor het technisch beheer richt zich met name op diegenen die verantwoordelijk zijn voor de techniek en eerstelijns service.

De training voor het administratief beheer is vooral gericht op de managementtaken en databasewerkzaamheden en het beheer.

Wilt u een training voor uw medewerkers organiseren, neem dan contact met ons op.